Cep Kütüphanem uygulaması hk.
30.03.2016

Yıldız Teknik Üniversitesi, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, kütüphane otomasyon sistemi Yordam BT işbirliği ile kütüphaneyle ilgili işlemlerin mobil cihazlardan yapılmasını sağlayan, ‘‘Cep Kütüphanem’’ uygulamasını başlattı.

"CEP KÜTÜPHANEM" uygulaması ile kütüphanemizdeki eserleri tarayabilir, "üzerimdekiler" başlıklı yayınları görebilir, uzatma, "okuma listeme ekle" işlemlerinizi yapabilirsiniz.

"Cep Kütüphanem" uygulamasını AppStore ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ayrıca Windows telefonlar için olan sürümde tamamlanmak üzeredir. Yakında bu sürüm de Windows mağazada yerini alacaktır.

Uygulamayı kullanmaya başlarken : bir kez üye kodunuz (öğrenci numaranız) ve şifreniz ile giriş yapmanız yeterli olacak. Kütüphanedeki yeniliklerden ve uyarılardan ; program üzerinden alacağınız bildirimler ile haberdar olacaksınız.

İyi çalışmalar dileriz.