DUYURULAR
Eser İstekleri
02.01.2014

Kütüphanemizin Değerli Kullanıcıları,

2013-2014 Eğitim-Öğretim döneminden itibaren kütüphanemizin koleksiyonunda bulunmasını istediğiniz materyaller için Eser istekleri,  Yordam Kütüphane Otomasyon Sistemi üzerinden yılın  belirli dönemlerinde gerçekleştirilecektir. Sizlerden gelen materyal istekleri, bütçe imkânları ve mevcut koleksiyon durumu çerçevesinde değerlendirilerek koleksiyona sağlanacaktır.

Bu yıl için satın alınmasını istediğiniz materyal taleplerini en geç 30.01.2014 tarihine kadar aşağıda tarif edildiği gibi sistem üzerinden kütüphaneye iletmeniz gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan istekler, bir sonraki dönemde değerlendirmeye alınacaktır.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

ESER İSTEK MENÜSÜNDE İZLENECEK YOLLAR

1. ADIM

Kütüphane web sayfamızda bulunan Kütüphane hesabım - “Oturum Aç” sekmesi tıklanarak Üye kodu ve şifre bilgisi girilir.

Üye kodu;

.Akademik ve idari personel için; sicil numarası,

.Öğrenciler için ise, öğrenci numarasıdır.

2. ADIM

Açılan sayfanın sol menüsünde yer alan “ESER İSTEK” sekmesi seçilir. Gerekli  bilgiler doldurularak “Kaydet”   butonu tıklanır.

NOT: Yalnızca ESER ADI ve YAZAR SOYADI, ADI alanlarını doldurmak yeterlidir. Ancak diğer bilgilerin de yazılması doğru  materyale ulaşılmasını kolaylaştıracaktır.

Eğer istediğiniz eser kütüphanemizde mevcut ise sayfanın altında yer alan mavi kutucukta listelenir.

ESER İSTEK LİSTENİZİN TAKİBİ

Listenize eklediğiniz eserleri görmek için aşağıdaki ekranda belirtilen LİSTEMİ GÖSTER butonuna tıklayınız.

Listenize eklediğiniz eserleri silmek veya güncellemek için “Listemi Göster” butonunu tıkladığınızda aşağıdaki ekran görüntüsü karşınıza gelecektir. Bu ekrandan listenizde değişiklikler yapabilirsiniz.

>> Tüm Duyurular