Institution of Engineering and Technology (IET) veri tabanları deneme erişimi
25.04.2017

Fizik, Otomasyon, Mekanik, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Enerji Mühendisliği, Telekomünikasyon, Radar&Sonar&Navigasyon Teknolojileri ve Robotik gibi konu alanlarında faaliyet gösteren Institution of Engineering and Technology (IET) yayınevine ait IET veri tabanları  20 Haziran 2017 tarihine kadar deneme  erişimine açılmıştır.

Erişim Adresleri:

IET YAYINEVİ VERİ TABANLARI HAKKINDA

·         IET Inspec: 4000’den fazla akademik dergiden çekilen,15 milyondan fazla bibliyografik kayda erişim veren IET veri tabanıdır.

·         IET eKitap Koleksiyonları: 1979 yılından günümüze yayımlanmış 500’e yakın kitaptan oluşmaktadır.

·         IET.tv: konferans kayıtları, ders sunumları, eğitim videoları, güncel teknik haberleri de içeren 13,000’den fazla ücretli ve ücretsiz videoya tek platformdan erişim veren bir kaynaktır. İçeriğinde yer alan tüm kaynaklar sonradan kullanım için bilgisayara indirilebilir, 1080p formatında HD kalitede izlenebilir.