DUYURULAR
Ithenticate kullanıcılarının dikkatine
16.06.2014

iThenticate kullanıcısı değerli öğretim üyeleri,

EKUAL kapsamında tüm üniversitelerimizin kullanımına açık olan iThenticate-İntihal Analiz Veri Tabanı ile ilgili lisansa aykırı kullanımların tesbit edildiği ilgili firma tarafından bize bildirilmiştir.  Veri tabanı, lisans gereği öğrenci ödevleri ve tezler için kullanılmamalıdır. Bu tür çalışmalar için abone olduğumuz URKUND veri tabanı kullanılmalıdır.

iThenticate veritabanının lisans kapsamında kullanıma dikkat edilmesi gerekmektedir.

NOT: Lisansa aykırı kullanımın devam etmesi durumunda ilgili kullanıcıların hesaplarını kapatmamız gerekecektir.

Saygılarımızla.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

iThenticate lisansı;

AMENDMENT NUMBER ONE
"Service is not to be used by teachers, students or other university faculty for any other purpose. Usage for students works (homework, projects, thesis, etc.) are not permitted."

Lisans anlaşmasında bahsi geçen kullanım şartı Web sayfasında da paylaşılmıştır.

>> Tüm Duyurular