Knovel e-kitap aboneliği
04.01.2011

Knovel ekitap veritabanına abone olunmuştur.

Knovel ekitap;   Radar Teknolojisi, Havacılık & Savunma, Makine, Petrol, Kimya, Elektrik-Elektronik, Seramik, İnşaat, Yapı ve Dizayn, Çevre ve Tekstil Mühendislikleri, Malzeme Bilimi, Endüstriyel Güvenlik, Gıda, Biyoteknoloji ve Ecza, Tıbbi Alet ve Gereçler, Kozmetik, Yer Bilimi, Mühendislik Yönetimi, Kağıt ve Plastik Sanayisi, Nakliyat, Enerji, Yenilebilir Enerji, vb. konularını içermektedir ve veritabanında kendi alanında temel sayılan 2.100 kitap ve interaktif uygulamalar yer almaktadır.

Knovel ; tamamı akademik ve endüstriyel kaynaklardan oluşan;araştırmacıların, güvenilir teknik bilgiye kolayca erişebildiği, interaktif tablo ve grafiklerle zenginleştirilmiş bir veritabanıdır.Fortune dergisi tarafından yayınlanmış; dünyanın en büyük ilk 500 şirketi içinden 75'i,dünyanın en iyi 50 üniversitenin %62'si,Amerika Birşleşik Devletlerinin en iyi mühendislik okullarının %80'i ve dünyanın başlıca üniversiteleri Knovel online teknik veritabanını kullanmaktadır.

Knovel

Erişim adresi:  http://www.knovel.com