The Institution of Engineering & Technology (IET) deneme erişimi
09.10.2018

The Institution of Engineering & Technology (IET) (Mühendislik ve Teknoloji Enstitüsü) tarafından sunulan IET DIGITAL LIBRARY (IET Dijital Kütüphanesi) Mühendislik veritabanı olan eDergi/eKitap/Teknik belge 31 Aralık 2018 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

IET; özellikle Fizik, Otomasyon, Mekanik, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Enerji Mühendisliği, Telekomünikasyon, Radar&Sonar&Navigasyon Teknolojileri ve Robotik gibi konu alanlarında faaliyet gösteren akademisyenler, araştırmacılar ve öğrencilere yönelik 150.000’den fazla teknik makale, 500'den fazla kitap/6.000’den fazla kitap bölümü, 70.000'in üzerinde dergi makalesi sunmaktadır. İçerik konuları; fizik, otomasyon, mekanik, elektrik-elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, enerji mühendisliği, telekomünikasyon, radar & solar & navigasyon teknolojileri, robotik, vb.

Erişim Linki: http://digital-library.theiet.org