Tümer ALTAŞ A.Ş. Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi veritabanı deneme erişimi
14.06.2016

Tümer ALTAŞ A.Ş. Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi veritabanı süresiz deneme erişimine açılmıştır.

Tümer ALTAŞ A.Ş. Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi veritabanı e-YDS/YDS, PTE, IELTS, TOEFL iBT sınavlarınana hazırlık amacıyla oluşturulmuş bir veritabanıdır. Mobil ve web platformlarında kullanılabilir. Tüm öğrenci ve akademik/idari personelimizin deneme erişimine açılmıştır.

Veritabanı İçeriği:
• (e) YDS: 2005 -2012 yılları arası çıkmış 4500 adet KPDS, ÜDS (sağlık, sosyal, fen) soruları ve her bir sorunun video çözümü.
• PTE: Sınavın 20 soru türüne ait tanıtım ve etkili stratejiler
• IELTS: 4 becerinin tamamını kapsayan detaylı tanıtım ve stratejiler.
• TOEFL iBT: 4 becerinin tamamını kapsayan detaylı tanıtım ve stratejiler.
• Dinleyerek Kelime: 3600 Akademik sınav kelimesi ve her kelime için Hafıza Teknikleriyle oluşturulmuş ses bağlantısı. Sadece dinleyerek kelime öğrenme.
• Cümlede Çevirileri: Kelimelerin cümlede geldikleri anlamı sağlamlaştırmak ve okuma anlama becerisini geliştirmek için hazırlanmış cümle çevirileri.
• Paragraf Çevirileri: Okuma anlama becerisini geliştirmek için hazırlanmış 7 adet strateji videosu ve 91 adet metin çevirisi.
• Görüntülü Gramer Konu Anlatımı: A’dan Z’ye tüm gramer konularının en ince detaylarıyla anlatıldığı 335 video anlatımlı içerik.
• Toplamda 10.000 üzeri görsel ve işitsel içerik.

Deneme Erişimi İçin Aşağıdaki Adımları Takip Ediniz:

http://eyds.tumeraltas.com.tr adresine giriniz.
• Sayfanın altında yer alan “Deneme Erişimi”ni seçerek “Üniversiteniz, Ad ve Soyadınız” bilgilerini girip, veritabanını hemen denemeye başlayabilirsiniz.
• Deneme sonrası, veritabanına abone olunmasını isterseniz, yine sayfa altında yer alan “Ücretsiz Kullanım için Tıklayın” butonunu kullanabilirsiniz.